2011-05-05

Torsdag

Ja då närmar sig helgen...så skönt. Fast jag blir ett år äldre....hugaligen vad tiden går fort. Har bakat i veckan och fick tom kasta två bakverk i soporna. Har inte lärt mig min nya ugn. Den är rätt het av sig har jag upptäckt. Blev så arg. Fast jag har bakat lite mer. Inga avanserade saker så det blev rätt lyckat ändå. Sen har jag hunnit till barnmorskan och fått höra på hjärtslag och mäta magen. Så lilla ''pyret'' verkar må så gott. Var med om en lustig lite smårolig grej...badade i badkaret och så såg jag hur magen hoppade upp från vattnet..haha en liten spark el en rätt kraftig sådan så sparken gjorde så magen kom ovanför vattenytan och gjorde värsta svallvågorna....såg så sjukt kul ut. Senare på kvällen såg mitt hjärta också hur hans lilla pyre sparkade så det bubblade ut. Konstiga förklaringar jag har men det är rätt småkul. Otroligt att man har en levande varelse i magen. Fast för varje dag närmar sig den hemska förlossningen....vill inte vara med om smärta...får panik...vill bara att den ska komma ut och inte göra ont...vete tusan om man överlever. Min stora skräck just nu. Går inte att förklara riktigt. Vill ju både vara med om det men ändå inte. Är så förbaskat rädd. Ska iofs till sjukhuset och få extra samtal så kanske räcker det med det. Nåväl jag slipper då inte undan.



Igår blev min yngsta syster hela 18år. Grattis Elina. Ska dit efter jobbet idag. Minns själv då jag blev 18. Vilken känsla.

Igår hade jag även migrän...fy vad jag hatar huvudvärk. Migrän har jag inte ofta längre men lite huvudvärk mellan varven har man. Hela dagen blir förstörd. Har även hunnit med att ha lite besök i veckan. Malin med sin vovve Svea. Mycket trevligt. Nu har vi så nära till varandra så det är kul. Ska bli bättre på att själv hälsa på folk. Det är ju så trevligt.

Saknar min vovve också. Hon är med Mr J men på fredag ska jag hämta henne. Ska nog skämma bort henne lite. Govovven.



Ikväll blir det att möta upp Lotta och hennes karl som kommer hem från Turkiet. Har vaktat kört och skött om hennes ''pärla'' i veckan så nu kör man snart gammelovlon igen. Kan ju inte påstå att jag saknat ovloven...Så roligt å köra en nyare bil men gammelovloven har sin charm den med.

Nä nu ska vi se om jag kan ta tag i dagen.....so long på er!

Inga kommentarer: